Slide background
سوابق کاری

1- فعالیت در کارخانجات صنایع غذائی کشور در زمینه‌های صنایع کنسرو؛ صنایع  روغن؛صنایع قوطی سازی؛صنایع سیزیجات خشک  بعنوان مدیر کنترل کیفیت  به مدت 7 سال
 
2-تدریس در دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی استان خراسان رضوی از سال 1382 تاکنون
 
 3-عضو  گروه تدوین استاندارد ملی برخی از محصولات غذائی همکار با اداره استاندارد و تحقیقات صنعتی تهران در سالهای 80-78
 
4-مشاور برخی از واحد‌های صنایع غذائی استان خراسان رضوی


دروس تدریسی

موازنه مواد و انرژی

محاسبات عددی

کاربرد ریاضیات در مهندسی شیمی

سینتیک و طرح راکتورهای شیمیایی

انتقال حرارت

آزمایشگاه انتقال حرارت

انتقال جرم

عملیات واحد

آشنایی با مهندسی شیمی

مهندسی بیوشیمی و فرایندهای تخمیری

میکروبیولوزی

 


اخبار


زمینه‌های پژوهشی مورد علاقه

Biotechnology Engineering

Food industries

Biofuel


اطلاعات شخصی

نام: رسول
نام خانوادگی:  قاسم زاده
سمت:  عضو هیات علمی تمام وقت  گروه مهندسی شیمی
آدرس الکترونیکی: 
rslghasemzadeh@yahoo.com     
آدرس صفحه خانگی:
drghasemzadeh.iauq.ac.ir


سوابق تحصیلی

کارشناسی مهندسی شیمی صنایع غذایی دانشگاه آزاد اسلامی قوچان

کارشناسی ارشد مهندسی شیمی بیوتکنولوژی دانشگاه صنعتی امیرکبیر

دکترای مهندسی شیمی دانشگاه فردوسی مشهد